Profil

Jeg ble født i Tromsø i 1964. Alltid det observerende barnet, tenkende, drømmende og skapende. Oppveksten var preget av kreative, praktisk orienterte voksne; mor, far, farmor og oldemor.

Jeg er skilt, mor til ei jente (1993), og en gutt (1997.) Jeg regner meg selv som lykkelig og heldig, rik i vennskap og med barn som er gode mennesker. Jeg har et godt forhold til barnas far.

Jeg er kreativ og entusiastisk og jobber like gjerne alene som i team. Liker en velorganisert struktur rundt meg og er ansvarsbevisst og selvgående. Har godt utviklet sosial intelligens, er lyttende og empatisk. Ærlighet og klare meldinger er viktig for meg.

Jeg liker veldig mange forskjellige stilarter, men vet godt forskjellen mellom det jeg synes er fint og det jeg kunne tenke meg å ha hjemme hos meg selv. Personlig ender jeg nesten alltid opp med farger og mønstre, både i innredning og klær…men jeg er godt i stand til å både sette meg inn i din smak og velge de rette elementene for deg…samtidig som jeg gjerne kan introdusere noe uventet eller morsomt! I mitt hode og hjerte er det kontrastene som gjør livet interessant. 🙂

Jeg er opptatt av miljøet, både for mennesker, dyr og klode, og synes det er viktig at man også profesjonelt har en profil som gir en bærekraftig utvikling for oss og planeten vår. 🙂

Dekoratør/interiørdesign.

Jeg er autodidact dekoratør og har utdannelse som møbelsnekker, samt innen søm, tegning, form og farge. Med mer enn 25 års erfaring med planlegging og vedlikehold av store utstillingsflater, innkjøp til utstilling og kampanjearbeide evner jeg å se samspill mellom former og enheter i både stor og liten skala, og er god på behovsanalyse og visualisering. Lang erfaring i møbel- og tekstilbransjen gir meg et svært bra utgangspunkt når det gjelder hva som er tilgjengelig på markedet.

De to faktorene som gir meg best innblikk i hva du liker, trenger og ønsker er befaringen og de gode samtalene. Jeg tror at det å skape hyggelige, praktiske rom handler like mye om å ta vare på det som er viktig for deg, det som ER deg,  som å gjøre de rette endringene der det trengs.

For deg som skal selge bolig handler det selvfølgelig om å presentere den fra sin beste side, noe jeg har årelang erfaring med fra samarbeide med flere av meglerkontorene i Tromsø.

Grafikk og webdesign.

Photoshop har vært en hobby for meg i mange år. Dette er et utrolig verktøy som kan brukes til en rekke oppgaver; det kan spenne fra bilderedigering til å manipulere et portrett inn i en ny bakgrunn.

Dersom du er din egen sjef kan jeg lage visittkort og posters/flyers, samt logoer, bannere og annen grafikk til nettstedet ditt.

Jeg har sterke kommunikative evner, både verbalt og skriftlig. Jeg har bygget blogger i flere år, både på Blogspot og WordPress…du kan se noen i lenkelista «Footprints» i navigasjon på bunnen av siden. Jeg vedlikeholder nettsteder om interiør, bueskyting og historisk håndtverk. Jeg har også vært moderator i php-forum, og administrerer Facebook for bl.a.Straumeyjar Vikinglag. Jeg kan dermed være behjelpelig med å bygge opp et nettsted og er slett ikke fremmed for å lære meg andre plattformer. Jeg har lang erfaring med muntlig og skriftlig kommunikasjon også på engelsk, og snakker godt svensk. Forstår også endel tysk.

Søm og kostymedesign.

Jeg har designet og produsert kostyme for Aurora Kino Fokus, Unfrozen Pictures og Reform Studio, og syr gjerne på forspørsel fra private. Jeg er interessert i historie, favorittepokene er vikingtid via middelalder til renessanse. Jeg synes det er morsomt å lære gamle teknikker…og kan fort finne på å bruke disse på moderne klær også. 🙂